Bericht

Beste Arno, wat een prachtig boek heb je geschreven. Ik heb het nog niet helemaal uit, maar het is bijzonder interessant om de ontwikkeling van zo'n stedelijk industriespoor te volgen. Een boek met deze opzet is mij verder nog niet bekend. Het thema is voor veel spoorliefhebbers interessant.

Met vriendelijke groet,

Rudi Liebrand, (lid internetredactie NVBS).

Heugelijk nieuws!

Koninklijke Auping BV en Schildersbedrijf Wolters BV zijn Vriend van de SIED geworden met ingang van 2016. Vrienden van de SIED zijn bedrijven die tenminste € 250 doneren. Daarvoor krijgen Vrienden een vermelding op de website en in de Nijvertijd. Auping was al jaren donateur en heeft dat donateurschap nu omgezet. Wolters is geheel nieuw.

de websites van de nieuwe vrienden zijn:

www.auping.com/nl

www.woltersbv.nl

 

 


Hieronder een aantal reacties op het boek Deventer Industriespoor 1925-2003 Graag wil ik voor de NVBS Winkel 6 exemplaren bestellen van het boek 'Deventer Industriespoor'. Er is nog steeds vraag naar; en dat mogen jullie - gezien onze kritische klantenkring - gerust als een groot compliment opvatten. Raang Raangs Heb het boek in goede orde ontvangen! Heb er al met veel plezier in gelezen en gekeken. Mooi compleet verhaal zeg. Erg blij mee! Walter Sparreboom, Huissen Boek is nog juist voor de kerst ontvangen. Heel mooi geworden! Meer van dat soort publicaties… Paul Hartman, Lichtenvoorde Heb vandaag het boek ontvangen. Erg mooi! Ben er blij mee, bedankt! René van Lochem, Almelo Bedankt voor het boek! Olivier Kool, Almere Ik heb het boek goed ontvangen, mijn dank! Erg fraai boek. Henk Harsselaar, Ede

 

Het Rondeel liep op 23 februari helemaal vol voor een discussieavond over Sluiskwartier/Pothoofd. Hans Groenewegen en Philip Sanders van de SIED presenteerden het plan voor het gebied. Er volgde een stevige discussie over het parkeren, het gebrek aan visie op het gebied en over de veelheid van plannen en de lange onzekerheid. 

Veel aanwezigen willen blijven meedenken en meepraten over de toekomst van het gebied. 

Wordt vervolgd!

Dit boek is nu afgeprijsd naar

€ 5,00. Bestellen via "Publicaties"

op voorpagina.